Betalen

iDeal

Betalen via iDeal is erg gemakkelijk en veilig. U kiest een product in onze webshop en plaatst een bestelling. Betalen via iDeal werkt als volgt; U vult uw gegevens in en kiest vervolgens voor iDeal als betaalwijze. U wordt automatisch doorgestuurd naar een beveiligde betaalomgeving waarin je gemakkelijk kunt betalen via uw eigen bank.

 

PayPal

Paypal is een wereldwijd geaccepteerde betaalwijze. Betalen via Paypal werkt als volgt; U kiest een product in onze webshop en plaatst een bestelling. U vult uw gegevens in en kiest vervolgens voor Paypal als betaalwijze. U wordt automatisch doorgestuurd naar een beveiligde betaalomgeving waarin u via Paypal een betaling kunt doen.

 

Overboeking

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per email aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra. Vooruitbetalen s een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag een of meerdere dagen onderweg zijn voordat het op de rekening van Goeds Goederen is bijgeschreven. Hierdoor kan de afhandeling van de bestelling wat langer duren.