Samenwerking met Van Dongen Online

Samenwerking met VDO

10 Jun Samenwerking met Van Dongen Online

Onze webbouwer Van Dongen Online aan het woord

Wij, Luuk en Siem van Dongen zijn Van Dongen Online. Van Dongen Online is een internet bureau, gevestigd in Uden. Wij geloven in de kracht van internet, maar ook in het bundelen van menselijke krachten. Het resultaat: deze website welke we halverwege 2015 hebben gerealiseerd. Jasper en Emmy van Goeds Goederen, hebben ons benaderd vanwege bovengenoemde krachten. Zo hebben we ‘korte lijnen’ waardoor we snel kunnen handelen en hierdoor een optimaal resultaat voor de klant kunnen opleveren. Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van WordPress. Hierdoor hebben we voor Goeds Goederen in een korte periode deze site kunnen opleveren, inclusief passend advies over bloggen en SEO.

Waarom Goeds Goederen samenwerkt met Van Dongen Online…

Goeds Goederen is niet alleen authentiek in haar aanbod maar ook aan de achterkant van de site. Namelijk dat Van Dongen Online een oprechte partij is om mee samen te werken. Deze broers weten waar ze over praten en kunnen snel schakelen. Hierdoor is er niet alleen een mooie website opgeleverd, maar ook een mooie lokale samenwerking in de regio Uden.

Van Dongen Online is een internet bureau en heeft haar kantoor in Uden. Ze hebben onze website halverwege 2015 gemaakt, dit is gedaan met WordPress. Ze hebben de website in een korte periode gerealiseerd en ons voorzien van veel advies, over WordPress, bloggen en SEO in het algemeen. Dus ben je op zoek naar een webdesigner in Uden, dan moet je bij Van Dongen Online zijn.

Hun adres is Brabantplein 30, 5401GS, Uden. Ze werken met z’n tweeën, Luuk en Siem van Dongen. Bovendien zijn ze onderdeel van The Misfits Uden.

Over Van Dongen Online

Wij, Luuk en Siem van Dongen, zij een internet bureau gevestigd in Uden. Wij leveren webdesign, webdevelopment en SEO in regio Uden. We werken altijd met WordPress, want wij geloven dat dit systeem veruit het beste is. Wij maken onze websites standaard responsive en geven je altijd advies over jouw online aanwezigheid.Bovendien werken wij nooit met contracten. Dus ben je op zoek naar een bureau voor jouw webdesign in Uden, dan ben je bij ons aan het juiste adres.