Binnenkijker

binnenkijken

10 Dec Binnenkijker

Industrieel en vintage showhome

Een showhome gebouwd in de 17e eeuw, ingericht met gave industriële en vintage items! Om jullie een goed beeld te geven hoe gaaf onze producten in een woonhuis staan, hebben wij de kans gekregen om hier onze producten te fotograferen. Laat je inspireren door onderstaande mooie plaatjes en ervaar hoe gaaf industriële en vintage meubels met een verhaal bij jouw thuis zouden kunnen staan…

 

Wonen met karakter

binnenkijken

binnenkijken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soak up that sun!!

De laatste zonnestraaltjes nog even meepakken aan deze stoere industriële eiken eettafel.. heerlijk! Deze tafel is van massief eiken en heeft een natuurlijke uitstraling. Om contrast tussen de vloer en de tafel te creëren is er een Perzisch kleed ondergelegd. Dit Perzisch kleed geeft de ruimte tevens een etnisch tintje. De industriële schoolstoelen maken het geheel speels af. Het witte frame van de schoolstoelen zorgt tevens voor een extra contrast.

binnenkijken

 

 

Tafelstyling

Vele onder ons vinden het lastig om de eettafel te stylen, want wat plaats je op zo’n grote eiken tafel? Je wilt het natuurlijk ook niet continue moeten verschuiven. Een leuke oplossing hiervoor is om tijdschriften op de kopse kant van de tafel op te stapelen. Deze creëren hoogte en opvulling, waarop je een mooie bloesem tak kan plaatsen. Zoals te zien op de foto zijn er naast deze tijdschriften twee boeken geplaatst (kies hiervoor jouw favoriete boeken uit) om meer hoogteverschil te creëren. Een functionele maar toch leuke speelse styling van jouw eetkamertafel;)

binnenkijkenbinnenkijken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoekjes in huis

Iedereen heeft ze…. Hoekjes in huis waar je niet goed weet wat je ermee aan moet. Een van de oorzaken waarom dit een veelvoorkomend probleem is dat wij denken dat het hoekje een functie moet hebben… Onzin! Waarom zou je er geen knus hoekje van maken zonder dat het een bepaalde functie biedt. Er zijn al genoeg ruimtes in huis die een bepaalde functie bieden. Op bovenstaande foto is gekozen voor een gave industriële draadstoel, vintage poster en industriële statieflamp. De lamp staat precies in de hoek waardoor deze geheel opgevuld wordt. Waar de zwarte spot van de lamp een mooi contrast creëert met de witte wand, doet de witte industriële draaistoel dit met de grijze wand (door te spelen met contrasten komen producten mooier uit en zorg je voor een duidelijke opvulling). Kijken we nog een keer goed naar rechts bovenstaande foto, dan zien we een duidelijke lijn in hoogte verschillen van de drie items. Deze lijn in hoogte verschil creëert een harmonieus en kloppend geheel.

 

Onthouden!

Ga je zelf aan de slag met het stylen van jouw eigen huis en maak je gebruik van industriële items? Zorg ervoor dat je warme kleuren en materialen combineert met de industriële (vaak sobere) producten. Laat kleuren in verschillende gedeeltes van je huis terugkomen. Zoals te zien op bovenstaande foto’s, laten we de kleur wit terugkomen in de schoolstoelen en de industriële draadstoel. Hierdoor creëer je een samenhang in de ruimte, en straalt het rust uit.

 

Vraag maar raak

Hebben bovenstaande foto’s jouw geïnspireerd, of een gaaf product gespot? Mail of bel ons gerust voor al jouw vragen!